RAT ŠPANCA I SRPKINJE: Košta optužio Marijanu da mu je uništila karijeru, doktorka njega da laže

Potpuno neočekivano, Dijego Košta pokrenuo već zaboravljenu temu, ali njegova priča nije prošla bez reakcije dokrorke Marijane Kovačević.

Dijego Košta
Foto: Youtube screenshot

Preneli smo tokom popodneva, Dijego Košta se u razgovoru za ESPN prisetio dešavanja iz 2014. godine, kada je pomoć zbog povrede potražio i u Beogradu, kod čuvene doktorke Marijane Kovačević, poput mnogih drugih fudbalskih asova.

Iz današnje perspektive, Košta se kaje što se odlučio na taj potez, nezadovoljan i pojedinim scenama koje je video na licu mesta, ali i krajnjim epilogom, jer nije uspeo da odigra finale LŠ protiv Reala.

Vrlo brzo, usledila je i Marijanina reakcija.

Ona se oglasila u izjavi za ”Novosti”, gde je demantovala Koštu i ujedno mu uputila jasnu i oštru poruku.

Neću da se natežem sa nekim ko nalazi razloge za svoju karijeru koja nije onakva kakvu je on želeo. Neka pišu šta hoće, ali kako ja da budem kriva čoveku koji od 2014. ne igra dobro? Košta kod mene nije bio zbog povrede. Došao je da bi regenerisao ložu u kojoj je bio ožiljak. Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao. Pri tome, nisam ih radila ja, već doktor specijalista, radiolog. Poslat je da bi bio spreman da igra na Svetskom prvenstvu i odigrao je ceo Mundijal, a posle regeneracije lože, nikada više tu istu nije povredio, otkrila je Marijana Kovačević.

Ovakva reakcija Srpkinje došla je nakon “napada” španskog fudbalera:

Bilo je raznih priča o tom tretmanu konjskom placentom, ali se dosta tu i lagalo. Tačno je da sam išao na te terapije, a doktorka je dok sam bio na elektrošokovima popušila dve cigarete. Imao sam dva tretmana od po dva sata. Pre tog me je strašno boleo mišić, a posle terapije nisam osećao nikakav bol. Onda se desio jedan od najtužnijih momenata u mojoj karijeri. Pre nego što sam i istrčao na teren u finalu LŠ osetio sam neki grč kada sam poskočio. Probao sam da igram, ali nisam mogao. Bolje bi bilo da nisam probao niti išao na terapiju, jer bi ostavio mesto nekom od saigrača, kazao je Košta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *